Casa Traditiilor Boieresti

Casa Tradiţiilor Boiereşti pune la dispoziţie o gamă variată de produse tradiţionale naturiste autohtone de calitate. Acestea sunt realizate cu măiestrie, provenind direct de la sursă: preparate din carne de pasăre de ogradă, carne de mangaliţa, caşcaval în ceară, păstrăvi afumaţi în scoarţă de brad, cârnaţi afumaţi cu lemn de esenţă, miere curată de albine, produse autentice de Bucovina.
 

„Ideea de a deschide acest magazin mi-a venit pentru că am tot obosit să alerg în prea multe direcții ca să cumpăr mâncare sănătoasă. Efectiv, la sfârșit de săptămână, pentru mine era un chin. Făceam aproximativ 100 de kilometri pentru aprovizionarea familiei. M-am gândit că, așa cum sunt și eu, toată lumea ar prefera să vină într-un singur loc să își cumpere mâncare sănătoasă. Trebuie să avem grijă ce mâncăm și ce bem, iar lumea trebuie să învețe să mănânce“, precizeaza  Camelia Flondor, fondatoarea și administratorul Casei Tradiţiilor Boiereşti.

Produsele au păstrat reţetele originale, cum erau în vremurile de altădată. Toate vă oferă gusturi unice, către care veţi reveni cu plăcere de fiecare dată. Magazinul include o selecţie de produse din categorii diverse precum: brânzeturi, carne proaspătă, panificaţie, dulciuri, produse pentru mic dejun și băuturi.

In magazinul nostru puteti gasi peste 500 de produse, toate fiind certificate pentru calitatea lor. Acesta este un criteriu foarte important pentru noi in selectarea produselor pe care le oferim catre clientii nostri.

In situatia in care doriti anumite produse pe care nu le regasiti in magazinul nostru va rugam sa ne trimiteti un email. Vom incerca sa-l aducem spre comercializare pentru Dumneavoastra!

DATE SOCIETATE

Sc Casa Traditiilor Boieresti Srl

Sediul social în Constanta, Str.Theodor D Sperantia 79B,

Registrul Comerțului J13/2640/2015, CUI RO 35324182

  • Telefon : 0726 659 168
  • ANPC

PROGRAM

Pe magazinul nostru online puteti lansa comenzile cand doriti Dvs. Magazinul de desfacere este situat pe Bd. Al. Lapusneanu, nr. 77 - Zona Trocadero, Constanta si are urmatorul program:

  • Luni - Vineri : 10.00 - 19.00
  • Sambata : 10.00 - 17.00
  • Duminica : inchis

Ne puteti contacta

Constanta, Bd. Al. Lapusneanu, nr.77, Constanta

  • Email : contact@casa-traditiilor-boieresti.ro
  • Telefon : 0726 659 168
© 2017 CASA TRADITIILOR BOIERESTI - Toate drepturile rezervate. Configurat de Allhost.ro

Search