Termeni si Conditii

Site-ul www.casa-traditiilor-boieresti.ro, denumit în continuare casa-traditiilor-bieresti.ro, este proprietatea S.C. Casa Traditiilor Boieresti SRL, cu sediul social în Constanta, Str.Theodor D Sperantia 79B, număr de înregistrare la Registrul Comerțului J13/2640/2015, CUI RO 35324182.

Utilizarea site-ului Casa Traditiilor Boieresti de către Cumpărător, respectiv înregistrarea unei comenzi electronice, implică acceptarea de către acesta a termenilor și condițiilor de mai jos, precum și a acceptării utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) ca mod de comunicare scrisă la distanță.
Confirmarea Comenzii de către Vânzător implică o acceptare completă a termenilor Comenzii. Acceptarea Comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare verbală (telefonică) sau electronică (e-mail) din partea Vânzătorului către Cumpărător (nu este necesară confirmarea primirii din partea Cumpărătorului). Contractul intra în vigoare la confirmarea Comenzii de către Vânzător, iar termenii și condițiile prezentate în această pagină ("Termeni și condiții") stau la baza acestuia.
Recomandăm citirea cu atenție a paginii "Termeni și condiții".
Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare prealabilă, ultima versiune putând fi găsită accesând această pagină, numită "Termeni și condiții".
Comunicarea cu magazinul se poate face prin utilizarea datelor și modalităților de contact furnizate în secțiunea "Contact".

Produsele și serviciile oferite de SC Casa Traditiilor Boieresti SRL pe www.casa-traditiilor-boieresti.ro
Produsele comercializate prin intermediul casa-traditiilor-boieresti.ro sunt alimente, în ambalajul original al producătorului, în perfectă stare și în termenul de garanție oferit de producători și furnizori, iar în momentul livrării sunt însoțite de factură fiscală conform legislației în vigoare. Calitatea produselor este garantată de către producători și/sau furnizorii acestora. Unitatea de masură pentru toate produsele comercializate prin intermediul acestui site este 100 de grame sau bucata (la fiecare produs in parte specificandu-se). Exactitatea acestor caracteristici ale produselor cade în sarcina producătorului care a afisat pe ambalaj respectivele informații.
Produsele și serviciile sunt oferite în condițiile respectării prevederilor prezentului document și în limita stocului disponibil. Din acest motiv SC Casa Traditiilor Boieresti SRL își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs nu se mai regăsește în oferta curentă a unui furnizor de produs sau nu respectă calitatea cerută de Vânzător.
Prețurile prezentate sunt în lei (RON), includ TVA (9 % sau 19%) și nu includ costurile de livrare. Prețul primit în momentul confirmării comenzii prin email sau telefonic va fi același cu pretul de achiziție tipărit pe factură.
Valoarea minimă necesară pentru lansarea unei comenzi este de 200 lei in Constanta (deoarece transportul este gratuit) si cat doreste clientul pentru comenzile din tara.
Imaginile publicate pe site prezintă produsele reale, iar produsele livrate pot diferi ușor de imaginile prezentate (ambalaj, culoare). Conținutul casa-traditiilor-boieresti.ro (texte, descrieri ale produselor, ingrediente, rețete, imagini, simboluri) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor și furnizorilor.

Plata comenzii
Plata produselor se face la livrare, Vanzatorul rezervandu-si dreptul de a solicita o plata in avans.

Livrarea comenzii
SC Casa Traditiilor Boieresti SRL își rezervă dreptul de a efectua confirmarea telefonică a comenzii înainte de onorarea acesteia.
Livrarea produselor comandate se va face in Constanta, prin personalul de livrări SC Casa Traditiilor Boieresti SRL sau partenerii acestuia, in fiecare zi, cu excepția zilelor de sărbătoare legală, la termenul agreat de la confirmarea comenzii. Comanda minima plasata pe site este de 100 lei. Livrarea produselor se va face la domiciliul, sediul sau adresa indicată de client.

Costurile de punere la dispoziție sunt urmatoarele:
- 0 lei pentru o valoare a comenzii de minimum 200 ron (TVA inclus) - pentru orasul Constanta;
- 18 lei + pret/kg  pentru comenzi in tara.

Condițiile de livrare sunt supuse schimbării fără o notificare în prealabilă.
Toate taxele de transport conțin TVA.

Returul
SC Casa Traditiilor Boieresti SRL comercializează produse alimentare si băuturi. Conform legislației în vigoare (ord. 130/2000 completată de legea 51/2003 cu privire la regimul juridic al contractelor la distanță - art. 12, pct. a) și Directivei 97/7/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 20.05.1997 privind protecția consumatorilor cu privire la contractele la distanță - art. 3, pct. (2), primul paragraf) contractele de furnizare de produse alimentare, băuturi sau alte bunuri de consum curent furnizate la domiciliului consumatorului, la reședința acestuia sau la locul său de muncă prin distribuitori stabili, nu pot fi denunțate unilateral. O dată produsele primite, acestea nu mai pot fi returnate.
Produsele cumpărate de pe casa-traditiilor-boieresti.ro pot fi refuzate doar dacă acestea nu corespund calitativ și cantitativ cu comanda inițiată de Cumpărător.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de SC Casa Traditiilor Boieresti SRL față de orice Cumpărător în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumei încasate de SC Casa Traditiilor Boieresti SRL de la acest Cumpărător.

Limitări de responsabilitate
Site-ul casa-traditiilor-boieresti.ro este găzduit de serverele unei terțe firme. Vânzătorul nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând, dar nelimitându-se la modificări ale site-ului, ale setărilor sau ale scripturilor. Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru erorile apărute datorită utilizării anumitor browsere pentru vizitarea casa-traditiilor-boieresti.ro. Vânzătorul nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul casa-traditiilor-boieresti.ro și nu poate fi făcut responsabil de orice tip de relație/tranzacție/colaborare/etc. care se stabilește între Dvs. și acestea. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.
Informațiile prezentate pe site sunt pentru uz personal și pot fi reproduse prin tipărire doar în acest scop. Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau încorporate într-un alt document sau material fără permisiunea scrisa a SC Casa Traditiilor Boieresti SRL.
Vânzătorul nu va putea fi făcut răspunzător pentru orice fel de prejudiciu ce ar putea rezulta din folosirea informației prezentate pe site, din lipsa acesteia, de orice tip de erori sau omisiuni care pot conduce la orice fel de pierderi. Cumparătorii sunt de acord, în mod expres, că folosirea acestui site și cumpărarea bunurilor și serviciilor oferite se face pe propriul risc.

Abonarea și dezabonarea la newsletter
Abonarea și dezabonarea la newsletter-ul Casa Traditiilor Boieresti a Cumpărătorilor este gratuită și voluntară, și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Prin înregistrarea ca utilizator al casa-traditiilor-boieresti.ro se consideră acceptată cererea de primire de comunicări comerciale la adresa de email furnizată la înregistrare. Vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email sau accesând pagina "Contul meu".
Utilizarea newsletter-ului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului ca și folosirea site-ului (condiții prevăzute de prezentul document). În cazul în care nu s-a modificat nici structura, nici conținutul mesajelor primite de către abonat, acestea pot fi retransmise și altor persoane, pe răspunderea lor. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului casa-traditiilor-boieresti.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului document. În acest context, Vânzătorul nu poate fi făcut răspunzător sub nici o formă de acțiunile abonaților săi.
Dacă există orice fel de motive pentru a crede că un abonat nu respectă prevederile prezentului document atunci Vânzătorul își rezervă dreptul de a restricționa accesul acestuia la newsletter.

Politica de confidențialitate
Prin acceptarea "Termenilor și condițiilor" prezente, participantul își exprimă consimțământul expres pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a companiei SC Casa Traditiilor Boieresti SRL , precum și pentru prelucrarea acestor date în scopul acordării de beneficii conform politicii SC Casa Traditiilor Boieresti SRL , pentru tratarea comenzilor on-line, în scopuri statistice, pentru acțiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la SC Casa Traditiilor Boieresti SRL , atât prin mijloace tipărite, cât și prin mijloace electronice (email). Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de către compania SC Casa Traditiilor Boieresti SRL în conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, notificarea prelucrării acestor date fiind înregistrată în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub nr. ________ la Autoritatea Naționala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și nu vor fi dezvăluite unor terțe persoane.

Vânzătorul nu poate fi făcut responsabil pentru pierderile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.
SC Casa Traditiilor Boieresti SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal, prin mijloace automatizate şi manuale, destinate emiterii facturilor de cumpărături, livrării bunurilor comandate precum și informării  clienților care au optat pentru aceasta asupra ofertelor noi și promoționale.

Datele dumneavoastră sunt necesare emiterii facturilor și livrării bunurilor comandate. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea furnizării serviciilor. Datele dumneavoastră sunt stocate criptat, pe serverele cu acces restricționat pe care se află site-ul casa-traditiilor-boieresti.ro . Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către SC Casa Traditiilor Boieresti SRL şi nu sunt comunicate altor destinatari.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC Casa Traditiilor Boieresti SRL. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Datele dumneavoastră nu pot fi transferate în străinătate.

Numărul de înregistrare al SC Casa Traditiilor Boieresti SRL în Registrul de evidență a operatorilor de date cu caracter personal este ________.


Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.


Dispoziții finale
Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii cauzate de produsele și serviciile comercializate pe casa-traditiilor-boieresti.ro și care nu sunt deja tratate de niciun articol din prezentul document, se vor soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor de către Cumpărător. În cazul în care acest lucru nu este posibil, litigiile vor fi soluționate de către instanțele judecătorești competente din Constanta.
Fiind de acord cu această formă a "Termenilor și condițiilor" de utilizate a casa-traditiilor-boieresti.ro, Cumpărătorul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.
Valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite de Vânzător față de orice Cumpărator este valoarea sumei încasate de către Vânzător de la acesta.

DATE SOCIETATE

Sc Casa Traditiilor Boieresti Srl

Sediul social în Constanta, Str.Theodor D Sperantia 79B,

Registrul Comerțului J13/2640/2015, CUI RO 35324182

  • Telefon : 0726 659 168
  • ANPC

PROGRAM

Pe magazinul nostru online puteti lansa comenzile cand doriti Dvs. Magazinul de desfacere este situat pe Bd. Al. Lapusneanu, nr. 77 - Zona Trocadero, Constanta si are urmatorul program:

  • Luni - Vineri : 10.00 - 19.00
  • Sambata : 10.00 - 17.00
  • Duminica : inchis

Ne puteti contacta

Constanta, Bd. Al. Lapusneanu, nr.77, Constanta

  • Email : contact@casa-traditiilor-boieresti.ro
  • Telefon : 0726 659 168
© 2017 CASA TRADITIILOR BOIERESTI - Toate drepturile rezervate. Configurat de Allhost.ro

Search